Våre medarbeidere

Advokatene på Bryggen består av 4 advokater. Til sammen har vi god kompetanse på en rekke rettsområder. Felles for oss er et ønske om å stille opp for dem vi bistår med en hurtig og profesjonell tilnærming. Vi vil alltid forsøke å finne løsninger utenfor domstolene, og vil der det er formålstjenlig anbefale andre måter å komme frem til en løsning enn gjennom en dom. Vår prosedyreerfaring gjør oss også i stand til å tilby kvalifisert bistand ved tvister for retten når dette trengs.

Vi holder til i trivelige lokaler i Slemmestad på grensen mellom Røyken og Asker. Det er kort gangavstand til bussholdeplass og hurtigbåt til Oslo. Vi har også gode parkeringsmuligheter.


Per Foseid
Stilling: Advokat
Telefon: 31 29 46 46
Mobil: 92 29 49 96
E-post: per.foseid@bryggeadvokatene.no

Fagområder: Fast eiendom, oppgjør salg bolig, arv, dødsboskifte, samliv og samlivsbrudd, arbeidsrett, gjeldsforhandling og konkurs, generell praksis.


Ingrid Eckroll
Stilling: Advokat
Telefon: 31 29 46 46
E-post: ingrid.eckroll@bryggeadvokatene.no

Fagområder: Barn og foreldre, samliv og samlivsbrudd, trygdesaker, arv


Bjørn Thore Hansen
Stilling: Advokat
Telefon: 31 29 46 46
Mobil: 45 88 22 01
E-post: bjorn.thore.hansen@bryggeadvokatene.no

Fagområder: Arv, arbeidsrett, fast eiendom, forhandlinger, kjøp- salg og leie, oppgjør salg bolig, eiendomsmegling, samliv og samlivsbrudd, tariffavtaler, økonomi, juridisk rådgivning og kurs for bedrifter og organisasjoner innenfor personalområdet.


Kai Thorkildssen
Stilling: Advokat
Telefon: 31 29 46 46
Mobil: 95 73 01 65
E-post: kai.thorkildssen@bryggeadvokatene.no

Fagområder: Barn og foreldre, familiemegling, samliv og samlivsbrudd, arv, kjøp- salg og leie, advokatmekler, bistandsadvokat, økonomi.


 
Opphavsrett 2011 bryggeadvokatene.no